Alle priser er eks. MVA og frakt
Facebook
Twitter
Youtube
Products search
Min konto
0
-
kr
0
0
items
view cart
No products in the cart.
Produkt kategorier
Bearbeiding
Broaster Chicken – Fried Chicken
Kok og stek
Kombidampere og ovner
Kebab
Pizzautstyr
Oppvaskmaskiner
Kaffe og Bar
Varmholding
Isbitmaskin / Flakismaskin
Kjøl og frys
Kjølemonter / kjølekabinett
Avtrekkshette / Ventilasjon
Rustfritt utstyr – Rengjøring
GN Kantiner
Bakebrett – Stekebrett
Serveringsbrett
Kjøkkenrekvisita
Møbler
Produsent
Hjem
Produkter
Service
Kontakt
X
922 22 800
post@preveda.no
922 22 800
9:30 - 16:00
besøk
10:00 - 15:00
E-Mail
post@preveda.no
Ring Us
Email
Products search
0
-
kr
0
0
items
view cart
No products in the cart.
Edit Content
Hjem
Produkter
Service
Kontakt
922 22 800
9:30 - 16:00
besøk
10:00 - 15:00
E-Mail
post@preveda.no
Home
»
Produkter
»
Kjøkkenrekvisita
»
Kniver og tilbehør
Hjem
Kniver og tilbehør
Category:
Kniver og tilbehør
Kniver og tilbehør
Showing 1–16 of 20 results
Default sorting
Sort by popularity
Sort by latest
Sort by price: low to high
Sort by price: high to low
Filters
Grid view
List view
Magnetlist
kr
129
,-
–
kr
200
,-
ekskl. mva
Kebabkniv proff
Blad 550 mm.
841402
kr
840
,-
ekskl. mva
Japansk slipestein
Naniwa
kr
526
,-
–
kr
598
,-
ekskl. mva
Kniv sterilisator
Knivskap
kr
3.500
,-
ekskl. mva
Knivsliper Profi Line
Skjerpestål 310 mm.
844403
kr
780
,-
ekskl. mva
Kjøttkniv Profi Line
kr
196
,-
–
kr
252
,-
ekskl. mva
Kjøttkniv
kr
208
,-
–
kr
236
,-
ekskl. mva
Filetkniv Victorinox
Blad 160 mm.
5370316
kr
626
,-
–
kr
736
,-
ekskl. mva
Santoku kniv Profi Line
Blad 180 mm.
844274
kr
600
,-
ekskl. mva
Utbeiningskniv Profi Line
Blad 150 mm.
844267
kr
470
,-
ekskl. mva
Kokkekniv Victorinox
kr
496
,-
–
kr
1.980
,-
ekskl. mva
Forskjæringskniv Profi Line
kr
560
,-
–
kr
600
,-
ekskl. mva
Kokkekniv Profi Line
kr
528
,-
–
kr
746
,-
ekskl. mva
Skrellekniv Victorinox
Blad 80 mm.
kr
96
,-
ekskl. mva
Konditorikniv Victorinox
Blad 260 mm.
6863326B
kr
820
,-
ekskl. mva
Sashimi kniv
Blad 210 mm.
845059
kr
420
,-
ekskl. mva
1
2
→